The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring
The ONE RING™ - Badali Jewelry - Ring

THE ONE RING ™

harga biasa $108.00
/
7 ulasan

"Hiji Cingir pikeun maréntah sadayana, Hiji Cincin pikeun milarian aranjeunna.
Hiji Cincin pikeun ngabawa sadayana sareng dina poék ngabeungkeutna. "

Paul J. Badali, saurang kipas Tolkien anu hirupna lami, parantos ngarancang One Ring, Ruling Ring, salaku réplika anu tiasa dianggo. Satengah munggaran tina Prasasti Hiji Cingcin Tengwar dipendakan di luar sareng satengah kadua aya dina jero Cingcin Hiji.

rincian: Cingcin mangrupikeun band fit kanyamanan didamel dina pérak sterling padet. Ukuranna sapertos kieu: Ukuran 4 dugi 8.5 - 6.5 mm luhur ka handap, Ukuran 9 dugi 11 - 7 mm luhur ka handap, sareng Ukuran 11.5 sareng langkung ageung - 8 mm luhur ka handap. Bédana lebar cincin nyaéta nyiptakeun pita pas anu paling raoseun pikeun ukuran ramo anjeun. Unggal cingir ukuranna 2 mm kandel. Beurat unggal cincin beda-beda kalayan ukuran, 6.4 dugi 9.9 gram. Bagian jero band dicap ku tanda produsen, hak cipta, sareng eusi logam kami.

ngabereskeun: Pérak Dipoles, Hideung (tambahan $ 10), atanapi Beureum (tambahan $ 10) Tengwar Runes.

Pilihan Ukuran: The One Ring sayogi dina ukuran Amérika Serikat 4 dugi ka 20, sacara gembleng sareng satengah ukuran (ukuran 13.5 sareng langkung ageung mangrupikeun tambahan $ 15.00)

Ogé sayogi dina emas - klik di dieu pikeun ningali - sareng platinum - klik di dieu pikeun ningali.

bungkusan: Cingir ieu dibungkus dina kotak cincin nganggo Kartu Kaaslian.

produksi: Kami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.


Resmi dilisensikeun The Lord of the Rings sareng perhiasan The Hobbit sareng Middle-Earth Enterprises"One Ring", prasasti One Ring, "Gollum", "Lord of the Rings", sareng karakter sareng tempatna di dinya, mangrupikeun mérek dagang ti Perusahaan Saul Zaentz d / b / Perusahaan Bumi Tengah anu ngagaduhan lisénsi Badali Perhiasan . Sadaya hak disimpen.
Harita customer
5.0 Dumasar kana 7 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
BB
05 / 25 / 2021
Bonnie B.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
LUCU!

Kuring leres-leres resep kana sadaya perangkat keras kuring ti ieu jelema ~ PRODUK HEBAT DENGAN LAYANAN HEBAT! Janten sesah sumping dinten ieu :-)

JS
04 / 10 / 2021
Jewett s.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Kualitas hebat pisan!

Layanan palanggan pangsaéna kantos!

Perhiasan Badali The ONE RING ™ Review
RW
04 / 02 / 2021
Ryan W.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Hiji Cingcin!

Nyocogkeun band kawinan sareng pasangan kuring. Kami bogoh pisan ka aranjeunna.

RG
10 / 25 / 2020
Rosemary G.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Karajinan hébat!

Salaki kuring resep kana cincin na. Abdi resep cincin na.

CM
10 / 15 / 2020
Catherine M.
karajaan Inggris karajaan Inggris
Ring endah pisan

Cincin ogé katingali endah pisan raoseun pikeun dianggo. Detil naskahna garing sareng jelas.

Anjeun oge bisa resep