SUPPORT BADALI EMPLOYEES/ COVID19 - Gift Card $10 - $500 - Badali Jewelry - Gift Card

Kartu kado $ 10 - $ 500

harga biasa $10.00
/
3 ulasan

Perhatikeun: Kartu kado masih aya, anjeun ngan kedah ngahubungan kami langsung pikeun nempatkeun pesenan. Anjeun tiasa ngahubungi kami ngalangkungan daérah "Kontak" di handapeun halaman atanapi ku ngaklik tautan ieu:

https://badalijewelry.com/pages/contact

 

_______________

Kartu kado dikirimkeun ku email sareng ngandung pitunjuk pikeun ngagentos éta saatos di Checkout. Kartu kado kami teu ngagaduhan biaya pamrosésan tambahan sareng PERPUSTAKAN NGALAMikeun.

 

Harita customer
5.0 Dumasar kana 3 Ulasan
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
SS
06 / 13 / 2022
Stephanie S.
Amérika Sarikat

Pangiriman gancang!

Datangna dina sababaraha menit saatos nempatkeun pesenan kuring, sareng aranjeunna henteu kantos kadaluwarsa, janten kado anu saé pikeun jalma anu teu acan mutuskeun naon anu bakal dipesen. layanan palanggan endah ogé!

LM
12 / 22 / 2020
Lee M.
karajaan Inggris karajaan Inggris

Kedah mésér tukang ngajual

Pangalaman éta hébat barang sumping sareng leres pisan sampurna bahkan langkung saé tibatan gambar dina halaman wéb. Ditambah ogé aranjeunna saé, teras-terasan ngahubungi sareng bahkan masihan kuring kado gratis (tawaran waktos terbatas) kuring pastina bakal mesen ti aranjeunna. Ogé pikeun sadaya kabutuhan Dresden kuring.

MB
04 / 13 / 2020
Marie B.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat

Pilihan balanja hébat

Kuring mésér sababaraha kartu kado pikeun anggota kulawarga sareng resep pisan kana pilihan ieu sareng jasa anu gancang, anu ngabantuan kuring dirawat. Kulawarga kuring sadayana resep pisan tiasa mésér ti Badali sabab resep ka perhiasan sareng perhiasan anu indah ieu!

Anjeun oge bisa resep