SUPPORT BADALI EMPLOYEES/ COVID19 - Gift Card $10 - $500 - Badali Jewelry - Gift Card

Kartu kado $ 10 - $ 500

harga biasa $10.00
/
2 ulasan

Punten bantosan bisnis kulawarga urang dina waktos anu sesah ieu. Kami peryogi dukungan anjeun pikeun ngajantenkeun usaha leutik ieu jalan sareng seniman luar biasa urang padamelan.

Seueur usaha alit anu nganyenyeri ayeuna sareng urang ngadorong anjeun pikeun ngadukung naon anu anjeun mampu. Kami bogoh ka konsumén kami sareng hoyong teraskeun ngadamel perhiasan anu MENGHARGA tina buku anu anjeun resep salami taun-taun ka payun! 

 

_______________

Kartu kado dikirimkeun ku email sareng ngandung pitunjuk pikeun ngagentos éta saatos di Checkout. Kartu kado kami teu ngagaduhan biaya pamrosésan tambahan sareng PERPUSTAKAN NGALAMikeun.

 

Di Badali Perhiasan kaséhatan sareng kaamanan anjeun janten perhatian utama. Punten terang Badali Perhiasan ieu nuturkeun pedoman kaamanan anu dipedalkeun ku CDC. 

Salaku bisnis kami parantos ngalaksanakeun pancegahan tambahan anu disarankeun, tapi kecap ti para ahli sareng otoritas jelas pisan: urang kedah laksanakeun jarak jauh sosial dina raraga ngalambatkeun sumebarna virus sareng ngagulung kurva. 

ka bantosan karyawan sareng konsumén urang tetep aman urang bakal ngalakukeun pancegahan tambahan dumasar kana sareng sering diénggalan dina naséhat pejabat publik sareng ahli kaséhatan. 


Harita customer
5.0 Dumasar kana 2 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
LM
12 / 22 / 2020
Lee M.
karajaan Inggris karajaan Inggris
Kedah mésér tukang ngajual

Pangalaman éta hébat barang sumping sareng leres pisan sampurna bahkan langkung saé tibatan gambar dina halaman wéb. Ditambah ogé aranjeunna saé, teras-terasan ngahubungi sareng bahkan masihan kuring kado gratis (tawaran waktos terbatas) kuring pastina bakal mesen ti aranjeunna. Ogé pikeun sadaya kabutuhan Dresden kuring.

MB
04 / 13 / 2020
Marie B.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Pilihan balanja hébat

Kuring mésér sababaraha kartu kado pikeun anggota kulawarga sareng resep pisan kana pilihan ieu sareng jasa anu gancang, anu ngabantuan kuring dirawat. Kulawarga kuring sadayana resep pisan tiasa mésér ti Badali sabab resep ka perhiasan sareng perhiasan anu indah ieu!