SADAYA MATI | Perhiasan Badali

BENER MATI

Di Pretty Deadly kami diulem ngadangukeun carita Death-Face Ginny, Putri Pupusna. Diriwayatkeun ku Bunny ka Kukupu pendampingna, kami dibawa kana perjalanan anu bentang ti kulon ka kulon ka Hollywood di 1930. Dongeng sunda, leungit, maot, sareng bales.

"Lumayan Ngabunuh", sareng karakter sareng tempat anu didamel ku Kelly Sue DeConnick sareng Emma Rios sareng mangrupikeun mérk dagang ti Milkfed Criminal Masterminds, Inc. anu ngagaduhan lisénsi Badali Perhiasan. Sadaya Hak ditangtayungan.

produk 1

produk 1