BONESHAKER | Perhiasan Badali

BONESHAKER

Kusabab kawatesanan padamel waktos produksi urang tiasa langkung lami tibatan biasana. KLIK DI DIEU  kanggo inpormasi lengkep. BERSAMA KAMI KUAT !!!
Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi ti Cherie Priest's The Clockwork Abad runtuyan.
Boneshaker nyaéta steampunk minuhan séri zombies anu ditetepkeun di Seattle, Washington dimana gas hawar ngajantenkeun mayit janten "rotters".

produk 1

produk 1