Kabayang Waktos

balanja kiwari

ideu kado

pikeun kutu buku dina kahirupan anjeun
Badali Desain Asli

Miskatonic sareng Cthulhu Mythos

kumpulan
Chirstopher Paolini urang

Bobo dina Laut Bentang

The Esufly Pendant ti Niobe She is Life koleksi dina kulit tangkal. Téks leuwih luhur nyebutkeun "Badali Jewelry ganjaran program. Earn titik nuju purchases hareup!"

Deadline Mesen Poé Valentine Doméstik:

Punten perhatikeun wates waktu ieu kanggo barang-barang anu kedah dilakukeun, upami anjeun panasaran ngeunaan naon anu aya di saham sareng siap dikirim, punten email ka kami!

USPS Kelas Kahiji: WAJIB ORDER ku 23 Januari.
Prioritas USPS: WAJIB ORDER ku 25 Januari.
FedEx 2nd Day: WAJIB ORDER ku 26 Januari.
FedEx Sapeuting: WAJIB mesen ku 27 Januari.

Kaping ieu sanés ngajamin yén barang anjeun bakal ka anjeun ku Poé Valentine, tapi kaping ieu bakal masihan anjeun kasempetan pangsaéna pikeun nampi barang anjeun dina waktos éta.

Kulawarga dipiboga sareng dioperasikeun khusus dina produk perhiasan buatan tangan unik kalayan potongan anu diijinkeun sacara resmi ti panulis fantasi anu populér.

Kolaborasi Pangarang

Leungeun Crafted

ngaropéa

Spotlights

Kustomisasi!

Panasaran ngeunaan ngaropéa sapotong?

Gumantung kana potongan urang tiasa nawiskeun logam béda, batu, enamel, sarta platings! Mangga ngarasa Luncat ka surélék urang kalawan patarosan atanapi cutatan di BadaliJewelry@BadaliJewelry.com

Sababaraha larangan tiasa diterapkeun

Sorotan Piece: Sepuh Sign kongkorong

Jaga diri anjeun tina Hal-hal Sepuh!

Parios éta

Koléksi sorotan: Mistborn

"Kuring ngawakilan yén hiji hal anu anjeun henteu kantos tiasa maéhan, kumaha waé usaha anjeun.

-Brandon Sanderson

Balanja Koléksi

Kajadian upcoming

Kami siap-siap pikeun usum konvénsi 2023! Pariksa kami kaluar di Seattle di ECCC dina Maret!

Parios acara anu bakal datang

barang-barang tambahan

Asesoris pikeun ngaropéa perhiasan Anjeun. Kaasup Chains, chokers, cords, cloths polishing, sareng nu sanesna.

toko
Patrick Rothfuss

Kingkiller Babad

Koléksi Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi
Gail Carrier

Runtuyan Sakola rengse

Koléksi Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi
Brian McClellan

Bubuk Mage

Koléksi Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi
kaulinan Implengan hiber

Katerangan tina Lima cingcin

Koléksi Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi
Christopher Paolini

Saré di sagara béntang

Koléksi Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi