TENTANG KAMI

Badali Perhiasan Khusus, Inc. mangrupikeun perusahaan milik sareng dioperasikeun kulawarga anu aya di Layton, Utah. Kami bangga kana desain unik kami, produk perhiasan buatan tangan anu berkualitas tinggi, sareng layanan palanggan pribadi. Kami ayeuna ngahasilkeun langkung ti tilu puluh garis perhiasan khusus kalebet potongan anu resmi dilisensikeun ku panulis fantasi anu populér. Gawe langsung sareng panulis, urang hirupkeun logam mulia sareng permata tina dunya fantasi aranjeunna kana kanyataan urang. Bahan kualitas luhur dianggo pikeun unggal barang anu kami jieun. Kami ogé nawiskeun perhiasan khusus dina seueur desain kami pikeun ngajantenkeun masing-masing barang perhiasan unik anjeun nyalira.

Tim urang

Présidén sareng Master Jeweler

Paul J. Badali

Prosés kami

Pamimpin Jeweler

Ryan Cazier

Tukang perhiasan

Hillarie Gowers

Asistén Jeweler

Justin Oates

kantor Manager

Liang Minka

MANAGER PENGIRIMAN

Kaytee Henderson

PEJABAT Goblin

bek Birkett

Acara Manajer sareng Wébmaster

Loria Badali