Kawijakan Toko

SALAH RING SALAH DITURUTAN

Upami anjeun kedah mesen hiji ukuran cincin lepat, urang nawiskeun pangaturan ukuran. Aya biaya $ 20.00 pikeun pérak sterling sareng biaya $ 50.00 pikeun emas. Fee éta kalebet biaya pengiriman balik kanggo alamat Amérika Serikat. Biaya pengiriman tambahan bakal dilarapkeun pikeun alamat di luar Amérika Serikat (taros Kami kanggo langkung jelasna). Punten balikeun deui cincin ku resi penjualan anjeun, catetan kalayan ukuran cincin anu leres, alamat pengiriman balik anjeun, sareng pembayaran ukuranana - dibayar ka Badali Perhiasan. Punten kirimkeun bungkus sareng asuransi sabab kami henteu tanggel waler pikeun barang anu leungit atanapi dipaling saat dikirim.

urutan pembatalan

Pesenan kedah dibatalkeun ku 6 sonten Waktu Standar Gunung dinten anu dipesenkeunana. Pesenan dilakukeun saatos 6 sonten waktos standar gunung kedah dibatalkeun ku 6 sonten MST dinten ayeuna. Pesenan dibolaykeun saatos waktos éta bakal dikaluarkeun a 10% biaya pembatalan.  

 

Perhiasan teu bisa dibales deui

  • Barang Pesenan Khusus, Perhiasan Platinum, Perhiasan Emas Mawar, Perhiasan Emas Palladium Bodas sareng Salah sahiji Barang Anu Heunteu BISA DIULANG, DIPERBALUI ATAWA DIBAGI.

 

POLISI ngabalikeun duit

  • Pangiriman kedah ditampi paling henteu 20 dinten saatos tanggal nampi order anjeun (tanggal pangiriman). Pangbalikan moal ditampi saatos waktos ieu parantos kalangkung. Pikeun palanggan internasional urang paket pangbalikan kedah dipasihan tandatangan sateuacan 20 dinten parantos kalangkung. Kami ngartos éta tiasa langkung waktos kusabab pengiriman barang balik.
  • Pengiriman barang teu tiasa dibalikeun kanggo pesenan anu dikembalikan. 
  • A 20% restocking fee bakal dipotong tina jumlah pengembalian dana. Upami anjeun milih pilihan pangiriman GRATIS, biaya $ 10.00 bakal dipotong kanggo kintun tina jumlah pengembalian dana.
  • Upami barang ditampi kalayan ruksakna minor kusabab ageman ageung atanapi rusak nalika pengiriman kusabab bungkus anu teu leres, biaya $ 20.00 tambahan tiasa dipotong tina pengembalian dana. Barang anu ruksak parah moal dibalikeun deui.
  • Kami bakal ngaluarkeun pengembalian dana saatos barang ditampi dina kaayaan anu sami sareng nalika pengiriman. 
  • Ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun ku metode anu sami sareng pamayaran ditampi.

  • Pesenan internasionalPakét ditolak dina waktos pangiriman atanapi henteu dipulut tina bea cukai moal dibalikeun deui. Supados tetep patuh kana aturan sareng peraturan ékspor kami moal nyirian paket anjeun salaku "kado" pikeun ngahémat biaya anu tiasa ditaksir ku nagara anjeun. Punten kontak kami pikeun pitulung dina nyukcruk pakét anjeun atanapi patarosan sanés.

 

DASAR PENGHAMPILAN 

Alamat pangiriman kami nyaéta: BJS, Inc., 320 W 1550 N Suite E, Layton, UT 84041

 Kawijakan pengiriman barang AS

  • Pesenan anu ditempatkeun nganggo kartu kiridit AS ngan ukur tiasa dikirimkeun di Amérika Serikat, daérah AS sareng alamat APO militér.
  • Pesenan naon waé anu hargana $ 200.00 atanapi langkung ngan ukur bakal dikirim kana alamat tagihan anu diverifikasi tina wadah kartu kiridit atanapi alamat PayPal anu dikonfirmasi anu dianggo pikeun mesen.
  • Sadaya pesenan kalayan pambayaran PayPal ngan ukur bakal dikirim ka alamat pengiriman anu ditingalikeun dina pamayaran PayPal. Punten pastikeun yén alamat pangiriman anu anjeun pikahoyong dipilih nalika ngirim Payment PayPal anjeun sareng éta cocog sareng alamat "Ship To" anu dianggo nalika diparios.

 

Pilihan Pangiriman Amérika:

USPS henteu ngalayanan sababaraha nagara punten tingali daptar: https://about.usps.com/newsroom/service-alerts/international/welcome.htm

Punten anggo UPS atanapi DHL upami nagara anjeun didaptarkeun.

  • USPS Ékonomi - Rata-rata 5 dugi ka 10 dinten damel gumantung kana lokasi. Diasuransikeun sapinuhna kalayan diwatesan ku teu aya pelacakan ngalangkungan USPS.com.
  • USPS Prioritas Surat - Rata-rata 2 dugi 7 dinten damel gumantung kana lokasi. Diasuransikeun pinuh ku ngalacak terbatas ngalangkungan USPS.com.
  • FedEx / UPS 2 Dinten - Ngirimkeun dina 2 dinten damel, henteu kalebet dinten Sabtu atanapi Minggu. Diasuransikeun pinuh ku ngalacak lengkep ngalangkungan FedEx.com.
  • FedEx / UPS Standar Sapeuting - Nganteurkeun dina 1 dinten kerja, henteu kalebet dinten Sabtu atanapi Minggu. Diasuransikeun pinuh ku ngalacak lengkep ngalangkungan FedEx.com.

Kawijakan Pangiriman Internasional

  • Pesenan internasional HANYA dikirimkeun ka alamat tagihan anu diverifikasi tina kartu kiridit anu dianggo pikeun mesen.
  • Sadaya pesenan kalayan pembayaran PayPal HANYA dikirimkeun ka alamat pangiriman anu dikonfirmasi anu ditunjuk dina pamayaran PayPal. Punten pastikeun yén alamat pangiriman anu dikonfirmasi anjeun dipilih nalika ngirim Payment PayPal anjeun sareng éta cocog sareng alamat "Kirim Ka" sareng "Bill To" anu dianggo nalika diparios.
  • Kalayan pengecualian urutan pangajen £ 135 (sakitar $ 184.04 USD) atanapi kirang kintun ka Inggris, tarif pengiriman internasional henteu kalebet pajak bea cukai sareng / atanapi biaya bea impor. Ieu alatan dina waktos pangiriman sareng tanggung jawab anjeun mayar.  
  • Luyu sareng undang-undang pajak Brexit, paréntah Inggris hargana £ 135 (sakitar $ 184.04 USD) atanapi kirang bakal PPN dikumpulkeun dina waktos mésér. Kami moal ngumpulkeun PPN pikeun pesenan anu hargana langkung luhur tibatan £ 135 dina waktos ngagaleuh. PPN bakal dibayar dina waktos pangiriman sareng tugas pabean anu sanés.
  • Pakét nampik dina waktos pangiriman moal dikembalikan.

Métode Pangiriman Internasional

Ningali pilihan pangiriman anu aya sareng perkiraan waktos pangiriman nalika diparios.  Kami nawiskeun ogé:

Layanan Kelas Internasional Paket USPS - Rata-rata 7 - 21 dinten damel, tapi tiasa dugi ka genep minggu kanggo pangiriman. Diasuransikeun sapinuhna, tapi TIASA nyusud sakali bungkusna angkat ti Amérika Serikat.

USPS Prioritas Surat Internasional - Rata-rata 6 - 10 dinten damel, tapi tiasa dugi ka dua minggu kanggo pangiriman. Diasuransikeun sapinuhna, tapi TIASA nyusud sakali bungkusna angkat ti Amérika Serikat.

USPS Prioritas Mail Express Internasional - Rata-rata 3 - 7 dinten damel, tapi tiasa dugi ka 9 dinten kerja. Diasuransikeun pinuh ku ngalacak terbatas ngalangkungan USPS.com.

UPS Pangiriman Internasional - Waktu pangiriman beda-beda. Ongkos UPS Internasional sareng perkiraan waktos kiriman tiasa diitung dina kasir.

Kami Kirimkeun Ka Nagara Anu Di handap ieu:

Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Belgia, Bermuda, Kamerun, Kanada, Kapuloan Cayman, Cina, Kepulauan Cook, Kroasia, Siprus, Céko, Dénmark, Républik Dominika, Inggris (Inggris), Finlandia, Perancis, Jérman, Yunani, Greenland, Guam, Hong Kong, Islandia, Irlandia, Italia, Jamaica, Jepang, Korea (Démokratik), Liechtenstein, Luksemburg, Mongolia, Maroko, Walanda, Kalédonia Anyar, Selandia Baru, Norwegia, Papua Nugini, Filipina, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Saudi Arabia, Skotlandia (Inggris), Slowakia, Slovenia, Afrika Kidul, Spanyol, Swédia, Taiwan, Inggris, Amérika Serikat, Kapuloan Virgin (Inggris), sareng Kapuloan Virgin (AS).

Upami anjeun henteu ningali nagara anjeun didaptarkeun di luhur, punten taros Kami  )