UKURAN CINTA

Kaseueuran cincin urang sayogi dina ukuran AS 5 dugi 13 sadayana sareng satengah ukuran. Ukuran 13 ½ sareng langkung ageung mangrupikeun biaya tambahan. Upami anjeun hoyong cincin ukuran saparapat, punten perhatoskeun nalika Checkout.

Éta langkung pikaresepeun pikeun nampi cincin anu pas nalika sumping. Kami ngarékoméndasikeun pisan yén anjeun ngagaduhan ukuran ramo sateuacan mesen. Kaseueuran tukang perhiasan bakal ngukur ukuran cincin gratis. Cara online pikeun nangtukeun ukuran cincin TEU dipercaya.

Ukuran RING Ladies sareng Lalaki sami. Kaseueuran cincin urang didamel pikeun dianggo ku lalaki atanapi awéwé. Terus diinget cincin nganggo pita anu langkung ageung bakal langkung pas tibatan ring anu nganggo pita sempit. Anjeun tiasa nyayogikeun ukuran lébar pikeun tukang perhiasan lokal anjeun nalika ukuran ramo pikeun ukuran anu paling pas pikeun anjeun.

Upami anjeun mesen ukuran cincin anu teu leres, kami bakal ngarobah ukuran cincin Perak $ 20.00 AS, cincin Emas $ 50.00 AS.  Bayaran kalebet biaya pengiriman balik kanggo alamat USA (biaya pengiriman tambahan bakal dilarapkeun ka alamat Non-USA). Sateuacan ngintunkeun deui cincin anjeun mangga ngahubungi kami di badalijewhiasan@badalijewelry.com. Kami nyarankeun pisan anjeun ngirimkeun bungkus ku asuransi sabab kami henteu tanggel waler pikeun barang anu leungit atanapi dipaling dina pangiriman ka kami.

UKURAN Cingcin di luar Amérika Serikat:

Sistem anu dianggo pikeun ngukur ukuran cincin beda-beda ti unggal nagara. Kami gaduh konversi kana ukuran AS pikeun sistem anu dianggo di Jepang, Perancis, Inggris, Jérman sareng Swiss. Ukuran Kanada sami sareng ukuran AS.

Kanggo cincin anu paling akurat, langkung saéna angkat ka tukang perhiasan lokal pikeun ngukur ukuran ramo sateuacan mesen.

 

Ukuran AS & Kanada   UK Sarua    Perancis Sarua Jerman Sarua Jepang Sarua Swiss Sarua Diaméterna dina MM Métrik MM
4 H1 / 2 - 15 7 - 14.86 46.5
41 / 4 I 473 / 4 - - 73 / 4 15.04 47.1
41 / 2 I1 / 2 - 151 / 4 8 - 15.27 47.8
43 / 4 J 49 151 / 2 - 9 15.53 48.4
5 J1 / 2 - 153 / 4 9 - 15.70 49.0
51 / 4 K 50 - - 10 15.90 49.6
53 / 8 K1 / 2 - - 10 - 16.00 50.0
51 / 2 L 513 / 4 16 - 113 / 4 16.10 50.3
53 / 4 L1 / 2 - - 11 - 16.30 50.9
6 M 523 / 4 161 / 2 12 123 / 4 16.51 51.5
61 / 4 M1 / 2 - - - - 16.71 52.2
61 / 2 N 54 17 13 14 16.92 52.8
63 / 4 N1 / 2 - - - - 17.13 53.4
7 O 551 / 4 173 / 4 14 151 / 4 17.35 54.0
71 / 4 O1 / 2 - - - - 17.45 54.7
71 / 2 P 561 / 2 173 / 4 15 161 / 2 17.75 55.3
73 / 4 P1 / 2 - - - - 17.97 55.9
8 Q 573 / 4 18 16 173 / 4 18.19 56.6
81 / 4 Q1 / 2 - - - - 18.35 57.2
81 / 2 R 59 181 / 2 17 - 18.53 57.8
83 / 4 R1 / 2 - - 19 18.61 58.4
9 - - 19 18 - 18.89 59.1
91 / 4 S 601 / 4 - - 201 / 4 19.22 59.7
91 / 2 S1 / 2 - 191 / 2 19 - 19.41 60.3
93 / 4 T 611 / 2 - - 211 / 2 19.51 60.6
10 T1 / 2 - 20 20 - 19.84 61.6
101 / 4 U 623 / 4 - 21 223 / 4 20.02 62.2
101 / 2 U1 / 2 - 201 / 4 22 - 20.20 62.8
103 / 4 V 633 / 4 - - 233 / 4 20.40 63.3
11 V1 / 2 - 203 / 4 23 - 20.68 64.1
111 / 4 W 65 - - 25 20.85 64.7
111 / 2 W1 / 2 - 21 24 - 21.08 65.3
113 / 4 X 661 / 4 - - 261 / 4 21.24 66.0
117 / 8 X1 / 2 - - - - 21.30 66.3
12 Y 671 / 2 211 / 4 25 271 / 2 21.49 66.6
121 / 4 Y1 / 2 - - - - 21.69 67.2
121 / 2 Z 683 / 4 213 / 4 26 283 / 4 21.89 67.9
123 / 4 Z1 / 2 - - - - 22.10 68.5
13 - - 22 27 - 22.33 69.1