KASARAGIAN JEWELRY | Perhiasan Badali

PRIDE

Pantun henteu adil, sareng ayeuna anjeun tiasa nunjukkeun kareueus sareng bersinar nganggo Perhiasan Badali anu eksklusif ieu. Naha éta wengi wengi jogét, tengah wengi brunch, festival musik, katutupan di glitter dina Festival sombong, atanapi ngan imah maca buku, garis ieu bakal ngalayanan lewks sareng ninggalkeun aranjeunna gagging. Balanja dinten ayeuna pikeun kado anu sampurna pikeun cinta diri. 

 Perhiasan Badali mangrupikeun bisnis kulawarga alit sareng karyawan LGBTQIA +, kulawarga, sareng réréncangan. Garis ieu diciptakeun ku sareng pikeun pagawé LGBTQIA + kami sareng bagian tina artos bakal disumbangkeun ka organisasi antrian lokal anu ngadukung aksés kana jasa kasehatan méntal. 

Teruskeun deui sapertos urang bakal nambihan garis ieu !!!

 

Dasar komunitas anu anéh nyaéta kaasup, sareng Perhiasan Badali ngadukung kaaslian, representasi, sareng aksés pikeun sadayana. Kami bakal teras-terasan nambihan kana garis ieu; upami anjeun henteu ningali bendera anjeun diwakilan di dieu, mangga ngahubungan kami.


produk 34

produk 34