PRIDE

Pantun henteu adil, sareng ayeuna anjeun tiasa nunjukkeun kareueus sareng bersinar nganggo Perhiasan Badali anu eksklusif ieu. Naha éta wengi wengi jogét, tengah wengi brunch, festival musik, katutupan di glitter dina Festival sombong, atanapi ngan imah maca buku, garis ieu bakal ngalayanan lewks sareng ninggalkeun aranjeunna gagging. Balanja dinten ayeuna pikeun kado anu sampurna pikeun cinta diri. 

 Perhiasan Badali mangrupikeun bisnis kulawarga alit sareng karyawan LGBTQIA +, kulawarga, sareng réréncangan. Badali Jewelry bakal nyumbangkeun 5% tina penjualan tina garis Pride kami ka Project Rainbow Utah*. Salaku usaha leutik anu dioperasikeun ku queer, kami ngahargaan sareng ngadukung kabutuhan pikeun pisibilitas sareng perwakilan anu langkung ageung dina sagala bentuk. 

Tong hilap mesen bandéra anjeun ditumpukkeun!

Kanggo milarian inpormasi lengkep ngeunaan Project Rainbow Utah, mangga buka halaman na:

https://www.projectrainbowutah.org


Dasar komunitas queer nyaéta citakan, sareng Badali Jewelry ngadukung inklusivitas, perwakilan, sareng aksésibilitas pikeun sadayana. Urang bakal terus-terusan nambahan kana garis ieu; upami anjeun henteu ningali bandéra atanapi kata ganti anjeun diwakilan di dieu, mangga ngahubungi kami. Émut yén kami mangrupikeun tim leutik sareng desain énggal butuh waktos.

* Potongan anu dilisensikeun moal tiasa dianggo.


produk 5

produk 5