KASARAGIAN JEWELRY | Perhiasan Badali

PRIDE

Pantun henteu adil, sareng ayeuna anjeun tiasa nunjukkeun kareueus sareng bersinar nganggo Perhiasan Badali anu eksklusif ieu. Naha éta wengi wengi jogét, tengah wengi brunch, festival musik, katutupan di glitter dina Festival sombong, atanapi ngan imah maca buku, garis ieu bakal ngalayanan lewks sareng ninggalkeun aranjeunna gagging. Balanja dinten ayeuna pikeun kado anu sampurna pikeun cinta diri. 

 Perhiasan Badali mangrupikeun bisnis kulawarga alit sareng karyawan LGBTQIA +, kulawarga, sareng réréncangan. Perhiasan Badali bakal nyumbangkeun 5% tina penjualan tina garis Pride urang ka Project Rainbow Utah. Salaku bisnis leutik anu dioperasikeun sacara antrian, kami ngahargaan sareng ngadukung kabutuhan pisibilitas sareng perwakilan anu langkung ageung dina sagala rupi. 

Tong hilap mesen bandéra anjeun ditumpukkeun!

Kanggo milarian inpormasi lengkep ngeunaan Project Rainbow Utah, mangga buka halaman na:

https://www.projectrainbowutah.org

Dasar komunitas anu anéh nyaéta kaasup, sareng Perhiasan Badali ngadukung kaaslian, representasi, sareng aksés pikeun sadayana. Kami bakal teras-terasan nambihan kana garis ieu; upami anjeun henteu ningali bendera anjeun diwakilan di dieu, mangga ngahubungan kami.


produk 34

produk 34