PROSES NYIEUNAN JEWELRY KAMI

KENEH NYAHUN PROSES KAMI

TANGAN LAMBAK DITIKTEK EOWYN PENDANT

Gambar payun sareng tukangeun taméng Eowyn diukir ku kecap Eowyn ka Dukun-Raja, Teu aya manusa anu hirup, anjeun ningali awéwé.

 

PROSES ENAMEL

Pendatang Merah Rising Pink Society sareng Pendapat Emas Emas nalika prosés enamel di Badali Perhiasan.
Non Compliant, NC, Bitch Planet ku Kelly Sue Pendant Non-Compliant nuju akhir prosés enamel.

Pendant Custom LGBT Bitch Planet Non-Patuh pikeun palanggan.

 

URANG nawiskeun pikeun ngatur kalolobaan perhiasan urang

Custom LGBT Non-Compliant Bitch Planet ku liontin Kelly Sue. Kami nampi pamundut khusus ka seueurna barang perhiasan urang.

 

PROSES KAMI - PUPUNGKEUN Cingcin Kakuatan:

 

Paul Badali casting perhiasan

 

 

Kuring maca "The Hobbit" pikeun anu munggaran di 1967 salaku SMP di SMU. Éta mangrupikeun buku munggaran anu kantos kuring baca sacara lengkep nyalira. Kuring maca pisan goréng sareng butuh seueur waktos, usaha, sareng komitmen pikeun kuring maca sadayana buku. Gaya Tolkien sareng eusi nu Hobbit narik minat kuring sareng kuring kapaksa neken. Kuring ayeuna maca kalayan saé sareng tiasa ngeusian batang ageung ku fiksi ilmiah sareng novel fantasi anu kuring kantos baca. Anu maca tina nu Hobbit éta mimitina mangrupikeun titik balik dina kahirupan kuring. Kuring parantos dibentuk sareng dibentuk ku pangalaman munggaran sareng JRR Tolkien ku cara anu nyata.

Kuring teraskeun maca Gusti tina Cingcin™ nalika kuliah di 1969 - 1971. Teras kuring maca The Silmarillion™. 40 taun saatosna, ieu kuring mangrupikeun tukang ngadamel perhiasan Ruling Ring sareng perhiasan resmi anu dilisensikeun tina novel fantasi. Dina milarian nami kanggo putri munggaran urang di taun 1975, kuring nyarankeun Lothlorian. Pamajikan kuring resep kana sora sareng ideu na, tapi disingget janten Loria (loth LORIA n). Janten bahkan nami anak kuring anu pangpayunna diideuan ku JRR Tolkien, sareng bangga ku aranjeunna.

Ngembang dewasa kuring budak alam. Dina 1956, dina umur 5, kuring mendakan kristal munggaran kuring di TPA caket bumi urang. Abdi henteu kantos nyepeng kristal. Kuring masih émut kabagjaan nahan éta, sihir tina penemuan sareng pikagumbiraeun tinailikan. Papanggihan kristal anu munggaran éta masihan kuring resep kana kristal sareng mineral ogé pikagumbiraeun pikeun mendakan harta karun di bumi. Kuring kantos janten hound rock avid ti saprak éta. Kuring terang persis naon anu dirasa Bilbo nalika mimiti nyokot Arkenstone. Abdi resep mendakan hal-hal di bumi.

Dina 1970, kuring perhatoskeun kenalan anu ngalakukeun sababaraha padamelan Lapidary, motong sareng ngagosok permata. Sajam saurna kuring nembé réngsé motong sareng ngagosok batu permata munggaran kuring, tigereye. Dina taun 1974, kuring diajar ngadamel tukang perak supados kuring tiasa nyiptakeun tempat nyalira pikeun batu anu kuring motong. Abdi neraskeun diajar desain perhiasan ti taun 1975 dugi ka 1977. Kuring muka toko perhiasan munggaran di 1975. Abdi lulusan taun 1978 sareng gelar BS in Zoology and Botany sareng diajar élmu SMP sareng biologi SMA salami 7 taun sateuacan sumping deui kana perhiasan. bisnis.

Salaku tukang perhiasan, dipangaruhan pisan ku tulisan-tulisan JRR Tolkien, teu tiasa dihindari kuring sapoé karajinan The One Ring ™ of Power. Abdi kantos hoyong replika cincin. Kuring sigana parantos nyobian pangheulana kuring dina taun 1975 kapayun; usaha atah pikeun mastikeun. Kuring badé ngadamel cara anu serius dina taun 1997, kalayan sababaraha hasil anu henteu nyugemakeun. Kuring tungtungna ngahasilkeun gaya anu rata anu kuring anggap cukup saé dina 1998. Dina taun 1999, cincin ieu disampurnakeun janten gaya pas buleud anu kami nawiskeun ayeuna. Kuring ngahubungi Tolkien Enterprises, ayeuna Tengah-Bumi Usaha, sareng negosiasi hak perizinan supados kuring tiasa ngadamel sareng ngical The One Ring. Lisénsi éta nyababkeun lisénsi kami anu sanés sareng panulis fantasi mangtaun-taun.

Sababaraha naros naha bakal saha waé anu hoyong objék jahat sapertos Sauron's Ruling Ring; diciptakeun pikeun ngabdi sadayana Bumi Tengah dina kakawasaan gelap na. Sedengkeun éta tujuan pikeun The Ruling Ring diciptakeun, nyaéta teu naon hasilna, atawa hiji-hijina hal The One Ring ngagambarkeun. Kuring ngaraos cingcin mangrupikeun simbol anu mirip sareng salib pikeun urang Kristen. Salib dina kanyataanna mangrupikeun simbol tina kajahatan anu paling hébat anu dilakukeun di dunya ieu, tapi tibatan éta janten simbol tina pangorbanan anu pangageungna anu dilakukeun pikeun ngaleungitkeun dunya tina kajahatan anu hébat. Kuring ngaraos yén Hiji Cincin mangrupikeun simbol tina daék Frodo pikeun hirupna pikeun nyingkirkeun dunya tina kajahatan anu hébat. Éta ogé mangrupikeun simbol tina beungkeutan anu kabentuk dina perjalanan Fellowship sareng perjuanganna pikeun ngungkulan kajahatan.

Naha perjuangan pikeun ngungkulan kajahatan ngahasilkeun anu pangsaéna sareng pangsaéna di urang sadayana? Kuring yakin yén salaku obyék utama séri The Lord of The Rings, The One Ring ogé ngagambarkeun sagala rupa anu saé sareng leres di Bumi Tengah. Pikeun kuring éta ngagambarkeun cara langsung sareng metik Bilbo, toléransi, kasabaran, sareng kawani, hikmah sareng komitmen Gandalf, kaéndahan jiwa Galadriel sareng kahadéan haté, kasabaran sareng kakuatan Aragorn, kasabaran Sam, kasatiaan, sareng rendah haté, sareng anu saé seueur anu sanés anu ngagaduhan bagian dina usaha unmake jahat. Éta ngagambarkeun pangorbanan masing-masing daék dilakukeun pikeun anu hadé, anu hadé tina motivasi sareng émosina manusa. Mangrupikeun moral sareng etika upami sanés simbol anu ampir agamana. Éta ngingetan yén hak bakal salawasna jaya dimana jalma-jalma anu hadé nolak sabar, sareng hiji jalma bisa nyieun bédana. Mangrupikeun jimat pangharepan sareng kaimanan.

Perhiasan kuring mangrupikeun cerminan saha sareng kuring. Tulisan Tolkien parantos mangaruhan pisan kana pipikiran, parasaan, karesep, sareng kahoyong kuring. Kuring parantos dibentuk ku kahirupan janten lalaki anu hiji dinten bakal karajinan The One Ring of Power.   

- Paul J. Badali