FAQ

Diménsi perhiasan didaptarkeun dina milimeter (26 mm = 1 inci) sareng sadaya prosés buatan tangan tunduk kana variasi leutik. 

Gumantung kana monitor komputer anjeun, warna tiasa bénten-bénten ti warna produk anu saleresna.

Kawat anting aya dina logam alternatip; lamun anjeun ngagaduhan alergi logam taros Kami (badalijewelry@badalijewelry.com) pikeun langkung jelasna.

Pikeun mesen Cingcin dina ukuran ¼ & ¾: Pilih ukuran anu paling caket kana ukuran cincin anjeun. Dina pamayaran, di daérah pitunjuk khusus, ketik ukuran cincin anu diperyogikeun.

Upami emailna ti minka@badalijewelry.com, teras leres. Kami meryogikeun verifikasi idéntitas pikeun sadaya pesenan anu ngandung barang-barang anu hargana luhur atanapi anu Shopify tag sabisa-bisa résiko panipuan. Anjeun wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun nampa telepon pikeun verifikasi tambahan.

Henteu, urang ayeuna henteu ngadamel ukiran khusus. Taroskeun ka tukang perhiasan lokal atanapi toko ukiran piala anjeun sareng verifikasi upami aranjeunna ngagaduhan pangalaman ngukir perhiasan sateuacan anjeun ngukir parantos réngsé.

Pikeun ngakses titik ganjaran anjeun, ngan klik dina tombol di kénca handap layar Anjeun. Éta kedah nunjukkeun gambar kado kalayan ruku sareng ucapkeun "Ganjaran" dina éta. Aya kamungkinan yén gambar sareng kecap henteu salawasna muncul, tapi tombolna kedah aya sareng bakal tetep aya di kénca handap nalika anjeun ngagulung.

Kami henteu nyarankeun éta. Cingirna dialungkeun dina gangsa anu tiasa ngoksidasi sareng ngahurungkeun héjo kalayan kontak anu konstan tina ramo sareng kesang tina panangan anjeun. Cingcin ieu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku liontin kalung, sanés salaku cincin dina ramo. Éta ngan ukur sayogi dina hiji ukuran.

Tong panik, cincinna pérak sterling padet (92.5% pérak). 1 ti 70 jalma meunang "éfék ramo héjo" alatan kaasaman dina kulit maranéhanana (késang) ngaréaksikeun jeung alloy dina pérak sterling. Seringna, perhiasan pérak anu diproduksi sacara masal dilapis industri kalayan rhodium (kulawarga logam anu sami sareng platina). Cincin pérak buatan tangan biasana henteu dilapisan rhodium.

Upami Anjeun gaduh réaksi ieu, kami senang piring cingcin anjeun kalawan rhodium. Pikeun ampir sakabéh cingcin kami nawiskeun jasa ieu haratis, tapi aya sababaraha cingcin anu ngabutuhkeun hiji fee tambahan pikeun plating nu, alatan pajeulitna ring, kayaning Akad Nikah Ring of Aragorn na Arwen. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun nempo lamun ring anjeun bakal merlukeun fee tambahan. Ngan ngirimkeun ring deui kalayan salinan resi jualan anjeun sarta catetan nu peryogi ring rhodium plated. CATETAN: Urang nyarankeun insuring pakét pikeun nilai ring. Urang moal ngaganti atawa ngabalikeun duit cingcin leungit atawa dipaling dina mail bari di kirimkeun ti anjeun ka kami.

Solusi anu sanés nyaéta ngan ukur ngabersihkeun cincin unggal dinten nganggo lawon polishing pérak. Éta tiasa dipendakan di toko perhiasan lokal atanapi konter perhiasan department store. Sanggeus ngeunaan hiji atawa dua minggu, réaksi kudu eureun lumangsung.

Leres, mangga ngahubungan kami pikeun harga sareng kasadiaan. Ieu dianggap Item Pesenan Khusus sareng henteu tiasa dibales atanapi dibalikeun deui. Kami ogé tiasa nyetél batu anjeun nyalira dina perhiasan urang, salami batu éta ukuran anu leres.

Kami senang ngobrol sareng anjeun ngeunaan hiji proyek di payun sareng ngundang anjeun ngahubungi kami pikeun harga sareng perkiraan garis waktu. Kami resep nyangking perhiasan anu sampurna anu anjeun hirupkeun, tapi urang ayeuna ngalaman daptar antosan dugi ka 12 bulan.

Waktu produksi rata-rata 5 dugi 10 dinten damel ti tanggal anu anjeun mesen. Kami matak unggal Salasa sareng Kemis. Pesenan dikirimkeun lima ka tujuh dinten saatos tanggal casting. Sering aya waktos ngantosan anu langkung pondok. Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun waktos produksi anu diproyeksikeun pikeun pesenan anjeun.

Anjeun tiasa mesen ku: 

Phone nganggo kartu kiridit anjeun atanapi akun PayPal ku nelepon ka kami gratis di 1-800-788-1888 

pos kalayan cek atanapi mesen artos.  Klik di dieu pikeun bentuk urutan anu tiasa dicetak. Pesenan di luar Amérika Serikat tiasa dilakukeun ku mail order ku urutan artos internasional atanapi cek bank dina dana AS. Punten entong ngirim artos. Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Kami nampi cék, pesenan artos, pesenan artos internasional sareng cék bank dina dana AS pikeun pesenan ti luar Amérika Serikat. Punten entong ngirim artos.  Klik di dieu pikeun bentuk urutan anu tiasa dicetak.

Upami anjeun parantos ngintunkeun pesen anjeun atanapi ngalengkepan pesen anjeun online, mangga ngahubungi kami gancang-gancang ku telepon (800-788-1888 / 801-773-1801) atanapi email (badalijewelry@badalijewelry.com).

Upami anjeun henteu acan réngsé mesen, klik Tingali Gorobag di belah katuhu luhur. Ieu bakal ngarahkeun anjeun kana karanjang balanja anjeun dimana anjeun tiasa miceun atanapi ngédit barang-barang anu anjeun parantos nambihan kana karanjang balanja anjeun.

Leres, cincin pérak $ 20.00 kanggo ngarobah ukuran sareng pangiriman kiriman US. Cingcin emas mangrupikeun $ 50 kanggo nga-resize sareng ngintunkeun deui kiriman Amérika Serikat. (Biaya pengiriman tambahan dilarapkeun di luar Amérika Serikat; email [badalijewelry@badalijewelry.com] kami pikeun muatan anu berlaku). Pitunjuk pikeun Pangaturan pikeun ngarobah Ukuran: 

Kalebet nganggo cincin anjeun: Buktina Meuli, Ukuran Cingcin Bener, Ngaran anjeun, Alamat Pangiriman Balik deui, sarta Pembayaran pikeun Ngarobah Ukuran (payable ka Badali Jewelry). Upami anjeun hoyong invoice anjeun tiasa mayar online, kirimkeun kami email sareng pamundut anjeun.

Kirimkeun cingir deui dina pangirim atanapi kotak anu empuk sareng asuransi bungkusna ngalangkungan metode pengiriman anu anjeun anggo. Kami henteu ngaganti atanapi ngabalikeun perhiasan anu leungit atanapi dipaling dina surélék nalika dipulangkeun pikeun ngarobih ukuran. 

Surat ka: BJS, Inc., 320 W. 1550 N. Suite E, Layton, UT, 84041, AS.

Item bisa balik pikeun ngabalikeun duit dina 30 poé ti tanggal pangiriman. Aya biaya restocking 15% sareng pengiriman barang henteu tiasa dibalikeun deui. Mun sagala karuksakan minor geus disababkeun alatan maké normal atawa bungkusan bener tina item balik, hiji tambahan $ 20.00 fee bakal ditaksir. Item ruksak parna moal refunded. Pesenan khusus, perhiasan platinum, emas mawar, atanapi barang emas bodas palladium henteu tiasa dipulangkeun atanapi dibalikeun deui. Ngabalikeun duit 85% bakal dikaluarkeun saatos barang dipulangkeun ka kami dina kaayaan aslina sareng bukti pameseran. Ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun ku bentuk pembayaran anu sami anu ditampi nalika pesenan ditempatkeun. Item kudu dipulangkeun dina bungkusan pelindung sareng diasuransikeun. Kami henteu tanggung jawab pikeun barang anu leungit atanapi dipaling dina pangiriman.

Aya alamat anu kami henteu tiasa kirimkeun kusabab peraturan pabean anu ngalarang impor perhiasan, logam mulia, atanapi permata. Ngarasa Luncat ngahubungi kami sareng alamat anjeun sabab tiasa aya pengecualian ka lokasi alamat anjeun. Kami ngagaduhan hak pikeun ngaleungitkeun atanapi nambihan nagara-nagara anu kami jasa iraha waé. Biaya bea impor sareng / atanapi pajak pabean henteu kalebet biaya pengiriman. Biaya ieu mangrupikeun tanggung jawab panarima nalika pangiriman. Pakét nampik dina waktos pangiriman moal dikembalikan. Kami henteu ngagaduhan aksés kana biaya atanapi biaya anu berlaku pikeun lokasi anjeun. Kami nyarankeun ngahubungi kantor pos setempat atanapi pejabat bea cukai kanggo inpormasi éta.

Henteu, kami henteu dagang atanapi mésér logam, batu permata, atanapi perhiasan.