FAQ

Diménsi perhiasan didaptarkeun dina milimeter (26 mm = 1 inci) sareng sadaya prosés buatan tangan tunduk kana variasi leutik. 

Gumantung kana monitor komputer anjeun, warna tiasa bénten-bénten ti warna produk anu saleresna.

Kawat anting aya dina logam alternatip; lamun anjeun ngagaduhan alergi logam taros Kami (badalijewelry@badalijewelry.com) pikeun langkung jelasna.

Pikeun mesen Cingcin dina ukuran ¼ & ¾: Pilih ukuran anu paling caket kana ukuran cincin anjeun. Dina pamayaran, di daérah pitunjuk khusus, ketik ukuran cincin anu diperyogikeun.

Henteu, urang ayeuna henteu ngadamel ukiran khusus. Taroskeun ka tukang perhiasan lokal atanapi toko ukiran piala anjeun sareng verifikasi upami aranjeunna ngagaduhan pangalaman ngukir perhiasan sateuacan anjeun ngukir parantos réngsé.

Kami henteu nyarankeun éta. Cingirna dialungkeun dina gangsa anu tiasa ngoksidasi sareng ngahurungkeun héjo kalayan kontak anu konstan tina ramo sareng kesang tina panangan anjeun. Cingcin ieu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku liontin kalung, sanés salaku cincin dina ramo. Éta ngan ukur sayogi dina hiji ukuran.

Entong panik, cincinna pérak sterling padet (92.5% Pérak). 1 ti 70 urang ngagaduhan "épék ramo héjo" kusabab kaasaman dina kulitna (kesang) ngaréaksikeun alloy dina pérak sterling. Sering perhiasan pérak anu diproduksi masal di industri dilapis ku rhodium (kulawarga logam anu sami sareng platinum). Cingcin pérak buatan tangan biasana henteu dilapis rhodium.

Upami anjeun ngalaman réaksi ieu, kami resep ngempelkeun cincin anjeun gratis ku rhodium. Ukur kirimkeun cincin deui ku salinan resi penjualan anjeun sareng catetan yén anjeun peryogi cincin rhodium dilapis. CATETAN: Kami nyarankeun asuransi bungkus kanggo nilai cincin. Kami moal ngaganti atanapi ngabalikeun duit cincin anu leungit atanapi dipaling dina surélék nalika kintun ti anjeun ka kami.

Solusi anu sanés nyaéta ngan saukur ngabersihkeun cincin unggal dinten ku kaén polishing pérak. Éta tiasa dipendakan di toko perhiasan lokal atanapi konter perhiasan department store. Saatos sakitar saminggu atanapi dua, réaksina bakal lirén kajadian.

Leres, mangga ngahubungan kami pikeun harga sareng kasadiaan. Ieu dianggap Item Pesenan Khusus sareng henteu tiasa dibales atanapi dibalikeun deui. Kami ogé tiasa nyetél batu anjeun nyalira dina perhiasan urang, salami batu éta ukuran anu leres.

Kami senang ngobrol sareng anjeun ngeunaan hiji proyek di payun sareng ngundang anjeun ngahubungi kami pikeun harga sareng perkiraan garis waktu. Kami resep nyangking perhiasan anu sampurna anu anjeun hirupkeun, tapi urang ayeuna ngalaman daptar antosan dugi ka 12 bulan.

Waktu produksi rata-rata 5 dugi 10 dinten damel ti tanggal anu anjeun mesen. Kami matak unggal Salasa sareng Kemis. Pesenan dikirimkeun lima ka tujuh dinten saatos tanggal casting. Sering aya waktos ngantosan anu langkung pondok. Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun waktos produksi anu diproyeksikeun pikeun pesenan anjeun.

Anjeun tiasa mesen ku: 

Phone nganggo kartu kiridit anjeun atanapi akun PayPal ku nelepon ka kami gratis di 1-800-788-1888 

pos kalayan cek atanapi mesen artos.  Klik di dieu pikeun bentuk urutan anu tiasa dicetak. Pesenan di luar Amérika Serikat tiasa dilakukeun ku mail order ku urutan artos internasional atanapi cek bank dina dana AS. Punten entong ngirim artos. Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Kami nampi cék, pesenan artos, pesenan artos internasional sareng cék bank dina dana AS pikeun pesenan ti luar Amérika Serikat. Punten entong ngirim artos.  Klik di dieu pikeun bentuk urutan anu tiasa dicetak.

Upami anjeun parantos ngintunkeun pesen anjeun atanapi ngalengkepan pesen anjeun online, mangga ngahubungi kami gancang-gancang ku telepon (800-788-1888 / 801-773-1801) atanapi email (badalijewelry@badalijewelry.com).

Upami anjeun henteu acan réngsé mesen, klik Tingali Gorobag di belah katuhu luhur. Ieu bakal ngarahkeun anjeun kana karanjang balanja anjeun dimana anjeun tiasa miceun atanapi ngédit barang-barang anu anjeun parantos nambihan kana karanjang balanja anjeun.

Leres, cincin pérak $ 20.00 kanggo ngarobah ukuran sareng pangiriman kiriman US. Cingcin emas mangrupikeun $ 50 kanggo nga-resize sareng ngintunkeun deui kiriman Amérika Serikat. (Biaya pengiriman tambahan dilarapkeun di luar Amérika Serikat; email [badalijewelry@badalijewelry.com] kami pikeun muatan anu berlaku). Pitunjuk pikeun Pangaturan pikeun ngarobah Ukuran: 

Kalebet nganggo cincin anjeun: Bukti Mésér, Ukuran Cingcin anu leres, Nami anjeun, Alamat Pangiriman Balik sareng Pamayaran kanggo Ngarobih ukuran deui (anu tiasa dibayar ka Perhiasan Badali).

Kirimkeun cingir deui dina pangirim atanapi kotak anu empuk sareng asuransi bungkusna ngalangkungan metode pengiriman anu anjeun anggo. Kami henteu ngaganti atanapi ngabalikeun perhiasan anu leungit atanapi dipaling dina surélék nalika dipulangkeun pikeun ngarobih ukuran. 

Surat ka: BJS, Inc., 320 W. 1550 N. Suite E, Layton, UT, 84041, AS.

Barang tiasa dipulangkeun kanggo ngabalikeun duit dina waktos 20 dinten ti saprak tanggal pengiriman. Aya biaya restocking 15% sareng kiriman henteu tiasa dibalikeun. Upami aya karusakan ringan anu disababkeun kusabab pakean normal atanapi bungkus anu henteu leres tina barang anu dikembalikan, biaya $ 20.00 tambahan bakal ditaksir. Barang anu ruksak parah moal dibalikeun deui. Pesenan khusus, perhiasan platinum, emas mawar atanapi paladium barang emas bodas henteu tiasa dibalikeun atanapi tiasa dibalikeun deui.  

Pembayaran balik 85% bakal dikaluarkeun sakali barang éta dikintunkeun ka kami dina kaayaan aslina sareng buktos pamésér. Ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun ku bentuk pembayaran anu sami anu asalna nampi nalika mesen disimpen. Barang kedah dipulangkeun dina bungkus pelindung sareng diasuransikeun. Kami henteu nanggungjawaban kanggo barang anu leungit atanapi dipaling nalika dikintun.

Aya alamat anu kami henteu tiasa kirimkeun kusabab peraturan pabean anu ngalarang impor perhiasan, logam mulia, atanapi permata. Ngarasa Luncat ngahubungi kami sareng alamat anjeun sabab tiasa aya pengecualian ka lokasi alamat anjeun. Kami ngagaduhan hak pikeun ngaleungitkeun atanapi nambihan nagara-nagara anu kami jasa iraha waé. Biaya bea impor sareng / atanapi pajak pabean henteu kalebet biaya pengiriman. Biaya ieu mangrupikeun tanggung jawab panarima nalika pangiriman. Pakét nampik dina waktos pangiriman moal dikembalikan. Kami henteu ngagaduhan aksés kana biaya atanapi biaya anu berlaku pikeun lokasi anjeun. Kami nyarankeun ngahubungi kantor pos setempat atanapi pejabat bea cukai kanggo inpormasi éta.