Salapan Cingcin Lalaki

saringan
      "Tilu Cincin pikeun Elven-raja handapeun langit,
      Tujuh pikeun Dwarf-Lords di aula batu maranéhanana,
      Salapan pikeun Lalaki fana, ditakdirkeun maot,
      Hiji pikeun Gusti Gelap dina tahta poék-Na. . ."

      produk 0

      produk 0

      Hampura, teu aya produk di kempelan ieu.