KEJAHATAN SUSU | Perhiasan Badali

LAYARAN SUSU '

Dina masa depan anu teu jauh-jauh, awéwé anu gagal nyaluyukeun sareng ideu masa depan patriarki ngeunaan saha aranjeunna kedahna, kumaha tampilanna, sareng naon anu kedah aranjeunna lakukeun ditakdirkeun pikeun waktos anu sesah dina Bitch Planet. Di dunya Bitch Planet, tanda NC - Henteu Patuh - tandana digunakeun pikeun ngahinakeun sareng ngasingkeun saha waé anu nolak juragan patriarkalna. Nanging, anu kuat sareng gagah ningali éta salaku tapak perang perang anu reueus, simbol kakuatan di antara awéwé. 
.
Garis perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi sareng Milkfed Criminal Mastermind's Jalang Planét diciptakeun ku Kelly Sue DeConnick sareng Valentine DeLandro. 


produk 20

produk 20