PERANGKAT BORDEN | Perhiasan Badali

PERANGKATAN BORDEN

Perhiasan anu dilisensikeun sacara resmi ti séri Cherie Priest's The Borden Dispatches. Serial Lovecraftian nyaritakeun carita anu kawéntar Lizzie Borden tina sudut pandang anu béda. Kolot Lizzie janten sangsara ku entitas jahat anu nyéépkeun jiwa nyalira sareng ngilikan awakna. Asalna ti jero sagara, éta éntitas anu sami ngaganggu warga Fall Walungan ku ngimpina sareng gélo. Lizzie bakal nyanghareupan pikasieuneun éta. . . ku kampak.

produk 3

produk 3