24 Sided Elder Futhark Rune Dice - BJS Inc. -
24 Sided Elder Futhark Rune Dice - BJS Inc. -
24 Sided Elder Futhark Rune Dice - BJS Inc. -
24 Sided Elder Futhark Rune Dice - BJS Inc. -
24 Sided Elder Futhark Rune Dice - BJS Inc. -

24 Sisi Sesepuh Futhark Rune Dadu

harga biasa $65.00
/

Dadu 24 sisi dipahat ku simbol abjad Elder Futhark Rune. Maotna dicetak tina kristal garnet 24 sisi anu alami sareng dua puluh opat simbol Viking Rune anu diukir ku tangan. Paeh tiasa dianggo dina casting rune sareng ramalan, unggal urutan kalebet kartu rune kalayan hartos sareng panggunaan unggal simbol rune.

rincian: Dadu rune didamel dina pérak sterling ku pilihan anjeun bérés. Unggal rune die ukuran 12.5 mm dina titik anu pang lega. Unggal paéh beuratna sakitar 6.8 gram.

Pilihan Rengse: Bkakurangan antiquing, atawa cet enamel beureum.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kantong perhiasan kalayan kartu ngajelaskeun hartos sareng kagunaan unggal simbol runik.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.