Baroque Gemstone Ring - BJS Inc. - Ring
Baroque Gemstone Ring - BJS Inc. - Ring
Baroque Gemstone Ring - BJS Inc. - Ring
Baroque Gemstone Ring - BJS Inc. - Ring

Cincin Permata Baroque

harga biasa $49.00
/

Cingir baroque nampilkeun gerak, boros, sareng drama abad ka-17. Cingcin disetél kalayan pilihan anjeun batu permata.

rincian: Cingcin Baroque nyaéta pérak sterling sareng nyepeng batu permata cabochon 6x4 mm. Ukuran cincinna 10.6 mm dina titik paling lega tina cincin sareng lébar 2 mm di bagian tukang banda. Cingirna beuratna sakitar 2.8 gram. Bagian jero band dicap ku tandatanganan produsen kami, hak cipta, sareng eusi logam (Sterling).

Ukuran Ukuran: Cingcin ieu sayogi dina ukuran AS 5 dugi ka 15, sacara gembleng sareng satengah ukuran (ukuran 13.5 sareng langkung ageung mangrupikeun tambahan $ 15.00). 

Pilihan Permata: amethyst asli, onyx hideung, batu akik carnelian, garnet, hematite, iolite, jade, lapis lazuli, malachite, moonstone, star diopside, turquoise, or synthetic opal.  Kusabab sifat batu permata alami, variasi bakal kajadian tina conto anu ditingalikeun.

bungkusanBarang ieu bungkus dina kotak cincin.

produksi: Kami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.

Anjeun oge bisa resep