Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings
Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings
Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings

Anting-anting Bulu Wulung

harga biasa $79.00
/

Bulu wulung mangrupikeun téma ulang dina Lila Bowen Wake of Vultures ©, buku salah sahiji The Shadow Series ©.

rincian: Anting-anting bulu wulung anu pérak sterling padet sareng gaya ngagantung dina kawat ceuli pérak sterling. Pesona bulu ukuranana sakitar 45 mm panjangna, 11.7 mm dina titik panglegana, sareng 1.6 mm dina titik anu paling kandel. Anting-antingna beuratna sakitar 11 gram (masing-masing 5.5 gram). Tukangeun bulu anu bertekstur, dicap ku tandatanganana, simbol hak cipta, sareng eusi logam "STER".

Pilihan pagaweanPérak Antiqued, atanapi Ruthenium-Plated Silver (tambahan $ 10.00).

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.


"Wake of Vultures", "Conspiracy of Ravens", sareng karakter, objék, sareng tempat anu aya, mangrupikeun hak cipta Delilah S. Dawson anu dilisensikeun ka Badali Perhiasan. Sadaya Hak ditangtayungan.

Anjeun oge bisa resep