Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings
Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings
Vulture Feather Earrings - BJS Inc. - Earrings

Anting-anting Bulu Wulung

harga biasa $79.00
/

Bulu wulung mangrupikeun téma ulang dina Lila Bowen Wake of Vultures ©, buku salah sahiji The Shadow Series ©.

rincian: Anting-anting bulu wulung anu pérak sterling padet sareng gaya ngagantung dina kawat ceuli pérak sterling. Pesona bulu ukuranana sakitar 45 mm panjangna, 11.7 mm dina titik panglegana, sareng 1.6 mm dina titik anu paling kandel. Anting-antingna beuratna sakitar 11 gram (masing-masing 5.5 gram). Tukangeun bulu anu bertekstur, dicap ku tandatanganana, simbol hak cipta, sareng eusi logam "STER".

Pilihan pagaweanPérak Antik, atanapi Pérak Dilapis Ruthenium* (tambahan $ 10.00).

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.

*Catetan ngeunaan Ruthenium plating: Kusabab keterbatasan alat di toko kami, plating rada ipis. Upami perhiasanna dianggo unggal dinten, palapis sigana bakal mimiti luntur dina waktos saminggu, khususna nganggo cincin. Urang nawiskeun hiji-waktos replating bébas, lajeng nawiskeun jasa replating pikeun $15 sanggeus kahiji kalina, nu nyertakeun kuli jeung harga pengiriman barang balik ka anjeun. Pilihan pagawean anu sanés sayogi upami dipénta. Punten hubungi kami upami anjeun gaduh patarosan.


"Wake of Vultures", "Conspiracy of Ravens", sareng karakter, objék, sareng tempat anu aya, mangrupikeun hak cipta Delilah S. Dawson anu dilisensikeun ka Badali Perhiasan. Sadaya Hak ditangtayungan.

Anjeun oge bisa resep