Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring
Elven Realms Ring: RIVENDELL™, LOTHLORIEN™, MIRKWOOD™ - Badali Jewelry - Ring

Cincin Elven Realms: RIVENDELL ™, LOTHLORIEN ™, MIRKWOOD ™

harga biasa $99.00
/
1 tingalian

Cingcin Elven Realms ngahormatan masing-masing tina tilu kubu Elven Tengah-bumi ku nampilkeun batu ukuran 8 x 6 mm disetél antara opat daun ti leuweung Lothlorien (zirconia kubik bodas): Rivendell (lab dipelak safir), sareng Mirkwood (hejo zirconia kubik).

rincian: Cingirna nyaéta pérak sterling sareng ukuran 11.5 mm dina titik panglegana di payuneun cincin, jangkungna 4.3 mm dina batu sareng settingna, sareng lébar 2.5 mm dina titik band. Cingirna beuratna 4 gram sareng banda dicap kalayan tandana produsen, hak cipta, sareng eusi logam urang.

Elven Realms: Rivendell (biru), Mirkwood (héjo) sareng Lothlorien (bodas)

Ukuran Ukuran: Cincin Elven Realms sayogi dina ukuran Amérika Serikat 4 dugi ka 15 sacara gembleng sareng satengah ukuran (ukuran 13.5 sareng langkung ageung mangrupikeun tambahan $ 15.00).

Ogé sayogi dina emas - klik di dieu pikeun ningali.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan. Ngawengku Kartu Kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.


Resmi dilisensikeun The Lord of the Rings sareng perhiasan The Hobbit sareng Middle-Earth Enterprises"Lothlorien", "Mirkwood", "Rivendell", "The Hobbit" sareng "Lord of the Rings", sareng karakter sareng tempatna di dinya, mangrupikeun mérek dagang ti Perusahaan Saul Zaentz d / b / Perusahaan Tengah-bumi anu dilisensikeun ka Perhiasan Badali. Sadaya hak disimpen.
Harita customer
5.0 Dumasar kana 1 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
JH
04 / 02 / 2020
Jocelyn H.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Hebat!

Nembe abdi mesen cincin ti Perhiasan Badali. Pangalaman anu hébat sacara umum. Pengiriman gancang sareng cincin na katingalina saé! Hatur nuhun.