Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring
Circuit Board Ring with Gemstone - BJS Inc. - Ring

Ring Sirkuit Ring sareng Gemstone

harga biasa $65.00
/

Diideuan ku seni sareng desain papan sirkuit anu dipendakan dina téknologi tukang perhiasan urang, Ryan Cazier, nyiptakeun cingcin savvy tech ieu. Desainna nampilkeun lagu konduktif sareng bantalan turun sisi cincin. Cingcin nyepeng milih batu permata pilihan anjeun 4mm.

rincian: Cincin papan sirkuit pérak steril sareng disetél ku batu 4mmUkuran ngirining 6.5mm dina titik panglegana tina cincin sareng lébar 2.5 mm di bagian tukang banda. Cingirna beuratna sakitar 4.9 gram. Bagian jero band dicap ku tandatanganan produsen kami, hak cipta, sareng eusi logam (Sterling).

Ukuran Ukuran: Cingcin ieu sayogi dina ukuran AS 5 dugi ka 13, sacara gembleng, satengah, sareng ukuran kuartal

Pilihan Permata: Amethyst asli, garnet asli, topaz biru asli, peridot asli, lab dipelak Ruby, lab tumuwuh inten biru, héjo kubik zirconia, atawa emas konéng zirconia kubik.

bungkusanBarang ieu bungkus dina kotak cincin.

produksi: Kami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.