Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings
Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings
Nalthis Earrings - Brass - BJS Inc. - Earrings

Anting Nalthis - Kuningan

harga biasa €66,95
/

"Hirup abdi ka anjeun. Napas kuring janten milik anjeun. ”

Nalthis mangrupikeun Shardworld dimana lumangsung novel Warbreaker. Kembang anu tumuh di sakitar ibukota T'Telir mangrupikeun simbol Nalthis sareng nyarios kumaha ogé aya hubunganana sareng sihir Endowment sareng anu Dipulangkeun.

rincian: Gaya dangle anting Nalthi padet kuningan sarta réngsé kalawan enamel wungu jeung hideung. Pesona kembang ukuranana 21.2 mm panjang, 19.3 mm rubak, jeung 1.8 mm di titik paling kandel. Anting beuratna sakitar 4.3 gram. Ngawengku kawat anting dua nada stainless steel. Bagian tukang pesona tékstur sareng dicap ku tanda produsén kami sareng hak cipta.

Ogé sadia dina pérak sterling - klik di dieu pikeun ningali.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.


Warbreaker®, The Stormlight Archive®, sareng Brandon Sanderson® mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Dragonsteel, LLC.

Anjeun oge bisa resep