The Morrigan Crow Pendant - BJS Inc. -
The Morrigan Crow Pendant - BJS Inc. -
The Morrigan Crow Pendant - BJS Inc. -
The Morrigan Crow Pendant - BJS Inc. -

Pendant Gagak Morrigan

harga biasa $89.00
/

Morrigan nyaéta "Milih Slain" sareng Déwi Perang anu ngabantosan Atticus dina seueur petualangan na. Naon bentuk anu dilakukeun ku "bantosan" diséépkeun dugi ka kapayunna Morrigan. Morrígan sering muncul salaku gagak. Atticus ngajelaskeun déwi:

"Morrigan mangrupikeun mahluk anu pikasieuneun sacara standar, tapi anjeunna tiasa ngaktipkeun spookiness ka sabelas iraha anjeunna hoyong. Panonna hérang harmonik beureum sareng minor ngarayap kana sorana, ngageter dina frékuénsi dijamin ngahasilkeun cangkéng anu ngageter, usus cair, sareng jeritan leutik kasieunan. Sahenteuna éta anu dilakukeun ku soantenna pikeun jalma normal. Dewa tiasa nyandak sakedik langkung saé. Masih, aranjeunna kedul. "

Diideuan ku Beusi Druid Babad séri ku Kevin Hearne.

rincian:  Pendant Morrígan Crow mangrupikeun pérak pérak pérak réngsé ku ruthenium poék. Pendant ukuranna 15.7 mm jangkung, lega 47.8 mm, sareng 6.3? dina titik paling kandel. Gagak gagak diatur ku garnet tiruan 2mm. Pendant beuratna sakitar 5.9 gram. Pendant dicap ku tandatangan tukang, simbol hak cipta, sareng eusi logam, STER (sterling).

Pilihan ranté: 24" long stainless steel curb chain, 24" black leather cord (additional $5.00), or 20" long 1.2 mm sterling silver box chain (tambahan $ 25.00). Ranté tambahan sayogi dina urang halaman asesoris.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.


Morrigan sareng Atticus O'Sullivan mangrupikeun karakter dina séri buku Iron Druid Chronicles © 2011 ku Kevin Hearne. "Iron Druid Chronicles" sareng tokoh-tokoh sareng tempat-tempatna, mangrupikeun mérek dagang ti Kevin Hearne dilisensikeun ka Badali perhiasan. Sadaya hak disimpen.

Anjeun oge bisa resep