Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Medallion - BJS Inc. - Necklace

Katerangan tina Lima Ringgit Medallion

harga biasa $60.00
/
1 tingalian

Dina kolaborasi sareng Fantasi Flight Games, Artis Perhiasan Badali gumbira pikeun masihan anjeun Legenda Lima Rings Medallion.

rincian: Medali L5R didamel dina perunggu konéng kuno sareng nampilkeun lima lambang cincin. Pendant Lima Rings ukuranna 43.1 mm panjangna, 38.3 mm lega, sareng 2.9 mm dina titik anu paling kandel. Medali Lima Rings beuratna sakitar 24.8 gram. Bagian tukang liontin bertekstur sareng dicap ku tanda cipta sareng produsen kami.

Pilihan ranté: 24 "ari kulit hideungRanté tambahan sayogi dina urang halaman asesoris.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.

© Fantasi Flight Games "Legend of the Five Rings ™" sareng tokoh-tokoh sareng tempat-tempat anu didamel ku Fantasi Flight Games mangrupikeun hak cipta sareng mérek mérek Fantasi Flight Games anu dilisensikeun ka Badali Perhiasan Khusus, Inc. Sadaya Hak Dilindungi.

Harita customer
5.0 Dumasar kana 1 Ulasan
lima?
100% 
1
lima?
0% 
0
lima?
0% 
0
lima?
0% 
0
lima?
0% 
0
Palanggan Photos
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
MS
11 / 15 / 2021
Mateus S.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat

L5R pendant saé pisan!

Pendant elemen L5R ieu katingali saé pisan, tapi teras nampi sareng ningali éta sacara pribadi éta langkung keren. Aya kualitas eunteung anu ampir cahayana ku kituna éta ngagambarkeun sareng janten ngagurilap nalika nyandak cahaya kalayan leres. Abdi resep pisan éta! Punten ngadamel 7 L5R clan mon logos salaku pendants ogé! Abdi langsung mésér pendant L5R Lion Clan upami anjeun damel! ^_^

Badali Jewelry Katerangan ngeunaan Lima Cingcin Medallion ReviewBadali Jewelry Katerangan ngeunaan Lima Cingcin Medallion ReviewBadali Jewelry Katerangan ngeunaan Lima Cingcin Medallion Review