Legend of the Five Rings Earth Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Earth Medallion - BJS Inc. - Necklace
Legend of the Five Rings Earth Medallion - BJS Inc. - Necklace

Legenda Lima Rings Bumi Medali

harga biasa $50.00
/

Dina kolaborasi sareng Fantasi Flight Games, Artis Perhiasan Badali gumbira pikeun masihan anjeun Legenda Lima Rings Bumi Medallion.

rincian: Medali Bumi Cingcin dialungkeun dina gangsa konéng sareng réngsé kalayan perawatan kuno. Pendapat Legenda Lima Rings ukuran 27.5 mm panjangna, 24.1 mm lega, sareng 2.2 mm dina titik anu paling kandel. Medali bumi beuratna sakitar 6.7 gram. Bagian tukang liontin bertekstur sareng dicap ku tanda cipta sareng produsen kami.

Pilihan ranté: 24 "ari kulit hideungRanté tambahan sayogi dina urang halaman asesoris.

bungkusanBarang ieu dibungkus dina kotak perhiasan nganggo kartu kaaslian.

produksiKami perusahaan anu tos dipesen. Pesenan anjeun bakal dikirimkeun dina 5 dugi ka 10 dinten damel upami barang na henteu di stock.

© Fantasi Flight Games "Legend of the Five Rings ™" sareng tokoh-tokoh sareng tempat-tempat anu didamel ku Fantasi Flight Games mangrupikeun hak cipta sareng mérek mérek Fantasi Flight Games anu dilisensikeun ka Badali Perhiasan Khusus, Inc. Sadaya Hak Dilindungi.

Anjeun oge bisa resep