NIOBE | Perhiasan Badali

NIOBE

NIOBE: Anjeunna Kahirupan mangrupikeun séri buku komik ku Amandla Stenberg, Ashley A. Woods, Sebastian A. Jones, sareng Darrell Méi. Éta mangrupikeun dongeng umur ngeunaan cinta, panghianatan, sareng pangorbanan pamungkas. Niobe Ayutami mangrupikeun nonoman elf liar yatim sareng anu ogé bakal nyalametkeun dunya fantasi anu lega sareng teu stabil di Asunda. Anjeunna lumpat ti jaman baheula dimana Iblis nyalira bakal ningali dirina dikutuk ... nuju masa depan epik anu sabar ngantosan anjeunna pikeun ngabeungkeut bangsa ngalawan gerombolan naraka. Beurat ramalan beurat kana taktakna sareng ajag caket kana keuneung na.

produk 12

produk 12