TEMERAIRE | Perhiasan Badali

TEMERAIRE

Temeraire mangrupikeun séri salapan novél fantasi anu ditulis ku Naomi Novik. Novel mangrupikeun reimagining sejarah, lumangsung nalika Perang Napoleon sareng angkatan udara naga anu dikokolakeun ku kru panerbangan.
"Temeraire", sareng karakter sareng tempat di dinya, mangrupikeun mérek ti Temeraire, LLC anu ngagaduhan lisénsi Badali Perhiasan. Sadaya hak disimpen.

produk 1

produk 1